اگر خودرویی خریداری کرده اید و نتوانسته اید برای مدت طولانی از آن نگهداری کنید، قطعاً شاهد افت عملکرد آن خواهید بود. و اگر به غفلت خودرو ادامه دهید، در نهایت به طور کامل خراب می شود.

همین قانون در مورد وب سایت ها نیز صدق می کند. اگر در حفظ وب سایت خود موفق نباشید، افراد را از بازدید از آن منع خواهید کرد. هیچ کس نمی خواهد از یک وب سایت با طراحی ضعیف استفاده کند که دارای لینک های خراب است، کند و ناامن است، نمی تواند فرم ارسال کند، از نرم افزار افزونه قدیمی استفاده می کند یا دائما خراب می شود.

خوشبختانه نگهداری از سایت های وردپرسی آسان است. انجام منظم وظایف تعمیر و نگهداری در وب سایت شما تضمین می کند که سایت شما ایمن، ایمن و با بهترین ظرفیت خود کار می کند.

در این مقاله، من ده کار مهم تعمیر و نگهداری را که باید به طور منظم در وب سایت وردپرس خود انجام دهید و نحوه انجام آنها را پوشش می دهم. اما قبل از آن، باید بدانید که تعمیر و نگهداری باید چند بار انجام شود.

چگونه باید به طور منظم وظایف تعمیر و نگهداری وردپرس را انجام دهم؟

به طور کلی، سایت‌های وردپرسی که ترافیک زیادی دارند، بیشتر از سایت‌هایی با ترافیک کم نیاز به نگهداری دارند. همین قانون در مورد سایت هایی که دارای محتوای زیاد هستند در مقابل سایت هایی با محتوای کم صدق می کند.

برای پاسخ به سوال شما، اگر سایت شما ترافیک زیادی دارد، باید هر دو ماه یک بار و اگر سایت شما دارای ترافیک و محتوای کم است، وظایف روتین این مقاله را اجرا کنید.

اکنون که ما این کار را انجام نداده ایم، بیایید نگاهی به وظایفی بیندازیم که برای حفظ سایت وردپرس خود باید انجام دهید. با خیال راحت از پیوندهای زیر برای رفتن به بخش هر کار استفاده کنید.

1. وب سایت را در یک مرورگر باز کرده و بررسی کنید

احتمالاً به این فکر می کنید که این باید یک کار بدیهی باشد، درست است؟ متأسفانه، برای صاحبان سایت های وردپرس غیرعادی نیست که از آزمایش وب سایت در مرورگر غافل شوند یا آزمایشی بسیار سطحی انجام دهند.

بیشتر کارهایی که در وردپرس انجام خواهید داد در باطن انجام می شود. اما به همان اندازه مهم است که وب سایت خود را پس از اتمام کار در قسمت پشتی، در یک مرورگر وب باز کنید تا بررسی کنید که آیا آن طور که در نظر گرفته شده است کار می کند یا خیر. با انجام این کار، به احتمال زیاد خطاهای آشکاری را در رابط کاربری مشاهده خواهید کرد.

در اینجا برخی از فعالیت های حیاتی که باید هنگام بازرسی وب سایت انجام دهید آورده شده است:

  • صفحات مختلف وب سایت را مرور کنید. ببینید آیا همه صفحات قابل دسترسی هستند یا خیر. تمام خطاهای 404 را در سایت پیدا و رفع کنید.
  • لینک های خراب را بررسی کنید. روی پیوندها کلیک کنید و مطمئن شوید که آنها به مقصد مناسب می روند. لینک های خراب را برطرف کنید.
  • بررسی کنید که آیا سایت واکنش گرا است یا خیر. وب سایت را با استفاده از دستگاه های مختلف (تلفن های همراه، تبلت، دسکتاپ و غیره) باز کنید و مطمئن شوید که سایت در همه آنها خوب به نظر می رسد. می‌توانید با استفاده از ابزارهای توسعه‌دهنده داخلی، این دستگاه‌ها را مستقیماً در مرورگر خود شبیه‌سازی کنید (برای جابجایی آن در Google Chrome روی F12 کلیک کنید)
  • تصاویر را بررسی کنید. بررسی کنید که تمام تصاویر سایت نمایش داده شده و به درستی نشان داده شوند (از ابعاد مناسب استفاده می کند، متن های جایگزین و غیره دارد)
  • با عناصر رابط کاربری تعامل داشته باشید و ببینید آیا آن‌ها همانطور که در نظر گرفته شده پاسخ می‌دهند یا خیر. تمام فرم‌های وردپرس خود را آزمایش کنید، روی نکات ابزار قرار دهید، منوهای کشویی را بررسی کنید تا ببینید آیا به درستی متحرک می‌شوند یا نه.

اساساً، از طریق وب سایت بروید و ببینید آیا می توانید خطاهای آشکار را در UI تشخیص دهید.

2. به طور منظم از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید

حتی اگر اکثر ارائه دهندگان هاست پشتیبان گیری منظم را برای مشتریان پیاده سازی می کنند و حتی در آن کار بسیار خوبی انجام می دهند، شما همچنین باید از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید و یک نسخه از نسخه پشتیبان تهیه کنید تا ایمن باشید.

اگرچه معمول نیست، اما هنوز هم ممکن است یک شرکت میزبان یک شبه از کار بیفتد یا کاملاً از کار بیفتد. هنگامی که این اتفاق می افتد، این احتمال وجود دارد که مشتریان کل وب سایت خود را در این فرآیند از دست بدهند. اما اگر صاحب یک نسخه از سایت خود هستید، می توانید به راحتی آن را به یک ارائه دهنده هاست جدید منتقل کنید، بدون اینکه ضرری متحمل شوید.

UpdraftPlus یک افزونه وردپرس بسیار رایگان برای انجام پشتیبان گیری منظم و خودکار است. این به شما امکان می دهد کپی وب سایت خود را در Dropbox، Google Drive یا هر مکان راه دور دیگری که انتخاب می کنید آپلود کنید. چندین گزینه دیگر برای انتخاب وجود دارد.

3. رمزهای عبور خود را مرتباً تغییر دهید و به روز کنید

پسوردهای ضعیف و قابل حدس زدن یکی از سریع ترین راه هایی است که هکرها می توانند به وب سایت وردپرس شما دسترسی پیدا کنند.

در اینجا چند نکته ضروری برای ایجاد رمز عبور ایمن آورده شده است:

  • از اطلاعات شخصی مانند نام، تولد یا ایمیل استفاده نکنید
  • رمزهای عبور خود را طولانی کنید
  • رمزهای عبور خود را تا حد امکان بی معنی کنید
  • از به کار بردن کلمات رایج خودداری کنید
  • از ترکیبی از حروف، اعداد و کاراکترها استفاده کنید.
  • رمزهای عبور را تکرار نکنید

این قوانین برای رمزهای عبور برنامه برای REST APIها نیز اعمال می شود.

4. وب سایت خود را به روز نگه دارید

به طور مکرر افزونه ها، تم ها و حتی خود وردپرس را به روز کنید.

هر نسخه جدید وردپرس دارای رفع اشکال، بهبودها و ویژگی های اضافی است که به عملکرد کمک می کند. در حالی که توصیه نمی کنم همیشه به آخرین نسخه ارتقا دهید، زیرا ممکن است همچنان باگ و ناپایدار باشد، قطعاً توصیه می کنم از نسخه هایی استفاده کنید که نزدیک به آخرین نسخه هستند.

به خاطر داشته باشید که نسخه خاصی از یک افزونه یا قالب ممکن است فقط با نسخه های خاصی از وردپرس سازگار باشد. بنابراین، قبل از ارتقای افزونه یا قالب خود، همیشه بررسی کنید که نسخه ای که به آن ارتقا می دهید با تنظیمات وردپرس شما نیز سازگار باشد.

5. پایگاه داده خود را تمیز و بهینه کنید

تمام محتوای استفاده شده در وب سایت وردپرس شما در داخل پایگاه داده ذخیره می شود. اگر پایگاه داده شما خراب یا پر از سطل زباله انباشته شده باشد، بر سرعت و کارایی بازیابی داده ها از پایگاه داده تأثیر منفی می گذارد.

بهینه سازی پایگاه داده باید بخشی از فعالیت تعمیر و نگهداری منظم شما باشد. پلاگین های Serval در وردپرس برای بهینه سازی پایگاه داده ها وجود دارد. WP Optimize یک ابزار پاک کننده پایگاه داده همه در یک است که به طور خودکار وظایف پاکسازی را در پایگاه داده انجام می دهد، از حذف داده های خراب گرفته تا پاک کردن زباله های انباشته شده پست.

6. تصاویر خود را برای زمان بارگذاری سریعتر صفحه بهینه کنید

تصاویر معمولاً یکی از سنگین ترین دارایی های یک وب سایت هستند. به این ترتیب، آنها تأثیر قابل توجهی بر زمان بارگذاری یک وب سایت دارند.

شما همیشه باید تصاویر خود را بهینه کنید تا وب سایت خود را سریعتر بارگذاری کنید. چندین افزونه رایگان وردپرس برای بهینه سازی تصاویر وجود دارد. با خیال راحت پست دیگر ما را در این مورد بخوانید نحوه بهینه سازی تصاویر با WP Compress.

پشتیبان وب سایت شما باید ابزار حسابرسی برای ثبت رویدادهای مهمی که در وردپرس رخ می دهد مانند انتشار یک پست، پاسخ دادن به یک نظر یا حذف جدول در پایگاه داده داشته باشد.

بازرسی مکرر گزارش های خود به شما امکان می دهد تمام تغییرات ایجاد شده در وب سایت را پیگیری کنید. شما می توانید اشتباهاتی را که توسط خودتان یا یکی از اعضای تیم مرتکب شده است شناسایی کرده و بدون اینکه وب سایت شما خرابی داشته باشد، آنها را اصلاح کنید.

وردپرس به طور پیش فرض لاگ نمی گیرد اما چندین افزونه وجود دارد که می توانید برای این منظور نصب کنید، به عنوان مثال، تاریخچه ساده. پس از نصب، افزونه شروع به ثبت گزارش از تغییراتی که در وب‌سایت شما رخ می‌دهد و آن‌ها را در داشبورد وردپرس شما نشان می‌دهد.

8. حالت Maintenance Mode را روشن کنید

برای ایجاد تجربه ای دلپذیر برای کاربران وب سایت خود، توصیه می شود هنگام انجام کار در وب سایت خود به حالت تعمیر و نگهداری بروید.

به عنوان مثال، اگر روی به‌روزرسانی موضوع وب‌سایت خود کار می‌کنید، بهتر است از حالت تعمیر و نگهداری برای آفلاین کردن موقت وب‌سایت در زمانی که شما یا تیمتان در حال بهبود هستید استفاده کنید.

چندین افزونه برای فعال کردن حالت نگهداری در وردپرس وجود دارد. یکی از آنها نام دارد حالت WP Maintenance. این افزونه به شما امکان می دهد یک صفحه هشدار خوب را نشان دهید که به بازدیدکنندگان شما می گوید که سایت در حال حاضر تحت تعمیر است.

9. بهینه سازی موتور جستجوی خود را نظارت کنید

مگر اینکه شما ترافیک ارگانیک را نمی خواهید، که بسیار بعید است، قطعاً می خواهید عملکرد وب سایت خود را در رتبه بندی جستجوی گوگل ردیابی کنید.

افزونه های وردپرس در بخش سئو کم نیست، اما یکی از نام های معروف Yeast SEO است. این افزونه رتبه بندی صفحه شما را بسیار آسان تر می کند. پس از نصب و فعال کردن، محتوای شما را اسکن می‌کند و به شما توصیه می‌کند که چگونه صفحات و پست‌های خود را بهینه کنید تا در نتایج جستجو بیشتر دیده شوند.

هنگامی که یک پست از دستورالعمل های SEO که Yoast SEO ارائه می دهد پیروی کند، از چراغ قرمز به چراغ سبز تبدیل می شود. پس از آن، فقط زمان زیادی است که صفحه شما در رتبه بندی جستجوی گوگل صعود کند!

10. به طور منظم تست های عملکرد را اجرا کنید

همانطور که در ابتدای این پست اشاره کردم، هیچ کس نمی خواهد زمان خود را در یک وب سایت کند بگذراند. وب سایت های کند در سئو نیز خوب عمل نمی کنند.

بهینه سازی عملکرد وب سایت شما باید یک کار تکراری باشد و نه کاری که فقط یک بار انجام دهید. تا زمانی که در حال اضافه کردن محتوای جدید، نصب افزونه های جدید و به روز رسانی تم وب سایت هستید، این اتفاق باید بیفتد.

برای بهترین نتایج، پست ما را در مورد چگونگی افزایش سرعت و عملکرد در سایت‌های وردپرس بخوانید.

خلاصه

اگر می خواهید کاربران به آن اعتماد کنند و به آن بازگردند، نگهداری منظم سایت وردپرس شما بسیار مهم است.

در این مقاله، چندین وظیفه ضروری و موثر نگهداری وردپرس برای وب سایت های وردپرسی را بررسی کردیم.

به طور خلاصه، آنها به شرح زیر هستند:

  1. وب سایت را در یک مرورگر باز کرده و بررسی کنید
  2. به طور منظم از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید
  3. رمزهای عبور خود را مرتباً تغییر دهید و به روز کنید
  4. وب سایت خود را به روز نگه دارید
  5. پایگاه داده خود را تمیز و بهینه کنید
  6. تصاویر خود را برای زمان بارگذاری سریعتر صفحه بهینه کنید
  7. ابزار Audit Log را نصب و استفاده کنید
  8. حالت Maintenance Mode را روشن کنید
  9. بهینه سازی موتور جستجوی خود را نظارت کنید
  10. تست ها را به طور منظم اجرا کنید